Over ons

SEO Search

SEO Search is in november 2011 opgericht door Miranda Gahrmann en heeft als doel hoogwaardige internetdiensten te verlenen tegen de beste service. U staat als klant voorop en wij passen ons daarop aan. Diensten die SEO Search levert, omvat het maken van moderne en strakke websites, het goed vindbaar maken van websites en het verzorgen van diverse trainingen op het gebied van online marketing.

Miranda Gahrmann

Met een passie voor het internet en haar behoefte aan snelle ontwikkelingen was de internetsector uitermate interessant voor Miranda. Wat kenmerkend is voor haar werkwijze is dat ze luistert en het ‘waarom’ van een bepaalde actie uitlegt. Miranda heeft voor SEO Search als online marketing manager gewerkt en heeft de master Digital Marketing via IE Business School, een van de beste universiteiten ter wereld.

Team SEO Search

Naast Miranda zijn er meerdere professionals voor SEO Search in de weer waaronder website bouwers, SEO specialisten, tekstschrijvers en webdesigners. Ze worden getraind en regelmatig geupdate over de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet. Zo kunnen zij ook de superieure service leveren waar SEO Search voor staat.