Master digital marketing

Half mei ben ik met de master Digital marketing begonnen aan IE Business School in Madrid. Deze opleiding duurt een jaar en is via het internet te volgen. Op die manier kan ik vanuit Nederland deze master doen en naast mijn werkzaamheden bij SEO Search.

Aantal uren

Tijdens de master Digital Marketing hebben we 3 face-to-face periodes. Aan het begin en einde twee weken in Madrid en in november een week in Silicon Valley. Tijdens de tussenliggende periodes wordt de master online voortgezet. Per week hebben drie vakken waarvoor het nodige leeswerk vereist is, drie groepsverslagen, 15 goed inhoudelijke posts op online forums en soms een toets tussen door. In 1 woord: gekkenwerk. Ben zeker 3 a 4 dagen bezig om alles met goed resultaat af te krijgen.

Mening over master Digital Marketing

Inmiddels is het de 5e week van deze master en vind het nog steeds geweldig. Ondanks dat ik een voorsprong heb op meerdere vlakken, leer ik nog steeds nieuwe dingen bij. Niet alleen over SEO, maar ook over online marketing in z’n geheel. Ik kijk vooral uit naar Silicon Valley waar we internetbedrijven als Facebook, Microsoft en Google gaan bezoeken. Daarover zie je zeker een blogje verschijnen.

Geschreven door Miranda Gahrmann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *