Facebook gebouw

Voor de master Digital Marketing aan IE Business School te Madrid bezochten we deze week diverse bedrijven in Silicon Valley, waaronder Facebook. Waar we dachten bij een spetterend gebouw aan te komen, waren we zeer verbaasd over de entree. Onderstaande foto is de ingang van het Facebook-gebouw waar zelfs geen Facebook-logo vermeld staat. Het binnenterrein is afgesloten door de gebouwen er om heen. De medewerkers van Facebook zitten in 17 van die gebouwen.

In Facebook gebouw

Binnenin het gebouw was het niet toegestaan om foto’s te nemen. Van het trappenhuis konden we nog net een glimp meepikken. Daar stond o.a. een graffiti van Michelle Obama op de muur. Waarschijnlijk omdat zij met Barack Obama onlangs een bezoek aan Facebook bracht.

Facebook shop

Binnenin het Facebook-terrein lijkt het net Walt Disney. Het voetpad is zeer schoon en de Facebookshop trok onze aandacht. Daar werden zeer leuke dingen aangeboden als babypakjes, petjes, iPhone-cases en kleding met Facebook erop.

Adres Facebook

Het adres van Facebook is 1 Hacker Way, Menlo Park, 94025, California. De locatie kan echter alleen betreden worden wanneer er een afspraak met een werknemer is. De sfeer bij Facebook is een stuk vriendelijker dan bij Google. We hebben genoten van de Dove chocolaatjes met een boodschap erin. En onze gastvrouw Laura González-Estéfani was erg vriendelijk en open.

Geschreven door Miranda Gahrmann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current month ye@r day *