SEO – Search Engine Optimisation

SEO – Search Engine Optimisation – is de engelse term voor zoekmachine optimalisatie. Door uw website te optimaliseren voor zoekmachines, wordt uw website beter gevonden op gewenste zoekwoorden. Beter vindbaar op het internet, betekent meer bezoekers en daarmee meer omzet.

Hoe werkt SEO?

Bij zoekmachines worden ruim 200 SEO factoren meegenomen in het bepalen welke website het hoogst eindigt in de zoekresultaten. Belangrijk is dat het gewenste zoekwoord in de URL – http://seo-search.nl – en de domeinnaam – seo-search.nl – dient te staan. In de title tag dient het zoekwoord zoveel mogelijk aan het begin te staan en laat het maximaal uit 60 karakters bestaan. Zet het zoekwoord ook in de diverse headers, waaronder H1, H2 en H3.

Kwaliteit van SEO Search

SEO Search probeert vanuit zoekmachines als Google te denken en daarmee een stap voor te zijn op de ontwikkelingen. De SEO diensten zijn gericht op het verhogen van posities in zoekresultaten voor de langere termijn. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie over SEO en onze diensten.

Tarieven SEO Search