SEA – Search Engine Advertising

Bij SEA – Search Engine Advertising wordt tegen betaling advertenties geplaatst die boven en naast de organische zoekresultaten staan. Met SEA kunt u direct bezoekers naar uw website trekken. Als een bezoeker bij Google op een woord zoekt waarop u geboden heeft, zult uw website getoond worden in de gesponsorde advertentieruimtes als uw bod en/of kwaliteit van de site hoog genoeg is. U betaalt alleen wanneer de bezoeker op uw advertentie klikt en naar uw website wordt doorverwezen.

Kosten SEA

Met SEA bent u direct zichtbaar voor potentiƫle klanten, maar daar betaalt u ook een prijs voor. Om die prijs te verlagen, optimaliseert SEO Search de Adwords campagnes. Zo wordt de Quality Score omhoog gebracht en dat verlaagt de prijs op het zoekwoord. Als de website namelijk goed aansluit bij het zoekwoord, is Google bereid daar een lagere prijs voor te vragen.

SEO Search de geschikte partner voor SEA

Na 4 jaar intensief met SEA gewerkt te hebben, zijn we goed op de hoogte hoe een SEA campagne te optimaliseren is. U zult zien dat door het inschakelen van SEO Search uw resultaten beter worden. Uw conversie gaat omhoog, de kosten per zoekwoord omlaag en bij hetzelfde budget gaat daarmee het aantal bezoekers omhoog. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden met SEA. Neem daarvoor contact op of bekijk de tarieven.

 

Tarieven SEO Search