adwords

Adwords zoekwoordopties

Via Adwords adverteren kan duur zijn, zeker als het account niet goed is ingericht. Tijdens het optimaliseren van Adwords-accounts komen we door verkeerd gebruik van zoekwoordtypes regelmatig wat zoekwoorden tegen die de wenkbrauw enigszins doen fronsen. Schakel daarom voor de inrichting van het account een Adwords Professional in, zodat uw advertentiebudget effectief besteed wordt.

Adwords

Zoekwoordenopties

Een belangrijk onderdeel binnen de inrichting van het Adwords account zijn de type zoekwoorden die gebruikt worden. Met een exact zoekwoord weet u zeker dat uw advertenties alleen getoond worden op de zoekwoorden die u invoert. De Click Through Rate is meestal ook hoger dan bij een breed zoekwoord. Het zoekvolume is echter een stuk lager in vergelijking met Woordgroep of Modified Broad.

adwords zoekwoordenopties

Bekijk ook onderstaande video over het gebruik van zoekwoordopties binnen Adwords.

 Hulp nodig bij inrichting Adwords?

Wilt u dat u advertentiebudget goed besteed wordt en de juiste zoekwoordopties worden gebruikt? Met een goede inrichting van uw Adwords account worden advertenties alleen getoond aan relevante bezoekers. U zult daarmee zien dat de Click Through Rate en het conversiepercentage flink omhoog gaan. Neem direct contact op voor een gratis quickscan van uw Adwords account!

Geschreven door Miranda Gahrmann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current month ye@r day *