adwords

Adwords codes

Google geeft bij diverse abonnementen op vakbladen gratis Adwords codes weg. Deze Adwords coupons zijn alleen beschikbaar voor nieuwe Google Adwords accounts en moeten binnen 14 dagen na het aanmaken van het account worden ingevoerd. Per account kan er 1 Adwords code gebruikt worden. Bekijk de reacties onderaan de  pagina, aangezien er regelmatig nieuwe codes gepost worden.

€75 advertentietegoed

Met de Adwords code krijg je €75 advertentietegoed als er minimaal €25 besteed wordt. Let wel op dat eerst de code wordt ingevoerd en daarna met het adverteren gestart wordt om zo sneller gebruik te maken van het Adwords-tegoed.

€150 advertentietegoed

SEO Search kan als Google Partner zelf zo’n advertentietegoed aanmaken. Ook krijgen we regelmatig actiecodes vanuit Google toegestuurd waarmee jij van €150 gratis advertentietegoed kan profiteren. Deze actiecodes zetten we alleen in voor onze klanten. Mocht je hier van gebruik willen maken, huur ons dan in voor het opzetten van je Adwords-account, het optimaliseren daarvan of een Adwords-training zodat je weet hoe je zelf effectief je doelgroep kan bereiken.

Nieuwe Adwords codes

Regelmatig worden er nieuwe Adwords codes gepost. Scroll daarvoor naar de laatst geplaatste reacties onderaan deze pagina. Zijn de codes al gebruikt? Neem contact op via de live-chat of mail naar info@seo-search.nl om een nieuwe code te ontvangen.

Hoe werkt het?

  • Maak een account aan bij Google Adwords
  • Voer de Adwords code binnen 14 dagen na het aanmaken van het account in
  • Besteed minimaal € 25,- binnen 31 dagen na het invoeren van de code
  • Ontvang € 75,- advertentietegoed

Automatische betalingen

In Adwords is in te stellen of betalingen automatisch worden afgeschreven of dat er vooraf een bedrag op het account wordt gestort. De werking van de Adwords codes verschillen bij deze twee mogelijkheden. Bij automatische betalingen hoeft alleen de code opgegeven te worden om te beginnen met adverteren. Voldoet je account aan de voorwaarden, dan is het tegoed binnen 5 werkdagen zichtbaar. Met de Adwords code voor € 75,- tegoed dient er eerst € 25,- besteed te zijn aan adverteren voordat het tegoed getoond wordt.

Handmatige betalingen

Bij handmatige betalingen wordt bij Adwords coupons als ‘Besteed € 25, ontvang €75’, alleen het bedrag berekent dat na het inwisselen van de code is uitgegeven. Als er €25 is uitgegeven voordat de code is ingewisseld, telt dat bedrag niet mee voor deze actie.

Google bellen

De Adwords-codes gaan snel. Je kunt ook op werkdagen tussen 9.00 en 19.00 Google bellen op 0800-2659292. Ze geven een maand gratis Adwords ondersteuning bij het opzetten van de eerste campagnes en daarbij ontvang je ook het tegoed van 75,-.

Adwords uitbesteden?

Adverteren via Adwords kan duur zijn, wanneer het account niet op een goede manier wordt ingericht en verkeerde zoekwoordtypes worden gebruikt. Wil je kosten besparen en daarvooor Adwords uitbesteden of een Adwords training volgen? Neem dan contact op!

Geschreven door Miranda Gahrmann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current month ye@r day *